Βραβεύτηκε ο Γκόιαν για το Best Goal

Photo 4 apo 31-12-2014 Goian Best Goal
Photo 3 apo 31-12-2014 Goian Best Goal
Το βραβείο του καλύτερου γκολ (Best Goal) της 15ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Ντορίν Γκόιαν του Αστέρα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο STAR STORE του Αστέρα, από τον πιο πιστό φίλαθλο της ομάδας Μιχάλη Λαγοπάτη, που δεν χάνει προπόνηση, αλλά και τον 12χρονο φίλο της ομάδας Σταύρο που ήρθε από την Αθήνα.
Ο Ντορίν Γκόιαν συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 65,49% για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Πανθρακικού και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που κερδίζει φέτος το βραβείο του καλύτερου γκολ αγωνιστικής.
Στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε:
«Αυτό το βραβείο με υποχρεώνει να παίζω ολοένα και καλύτερα. Εύχομαι να μην απογοητεύσω κανέναν και να συνεχίσω να σκοράρω. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το γκολ στην οικογένεια μου, καθώς είναι πάντα δίπλα μου και σε όλους τους φίλους του Αστέρα που έρχονται στο γήπεδο και μας υποστηρίζουν.
Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχω σημειώσει στην καριέρα μου. Μετά από έναν τραυματισμό που είχα στο Παλέρμο, άρχισα να χρησιμοποιώ εξίσου καλά και το αριστερό πόδι και σε κάθε προπόνηση το ενδυνάμωνα και περισσότερο. Θα του έβαζα 8 σαν βαθμολογία του συγκεκριμένου τέρματος.
Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πώς θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Κέρκυρα, αλλά ελπίζω να παίξουμε καλά και να επιστρέψουμε στην Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη