Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας κ. Νικόλαου Αντζινά


Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υποδέχτηκαν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τον υποψήφιο Βουλευτή Αρκαδίας κ. Νικόλαο Αντζινά.

 

Ο κ. Αντζινάς, έχοντας διατελέσει επί χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ελλάδος, αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ και μέλος του ΔΣ του ΟΑΕΔ με βαθειά γνώση της τοπικής αγοράς, εστίασε την επίσκεψή του σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.

 

            Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου παρουσίασαν τις δράσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την ανάπτυξη της περιοχής ενώ αναφέρθηκαν διεξοδικά στα βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να δώσει ιδιαίτερη προσοχή με στόχο την δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού κλίματος για επενδύσεις.

 

Ο κ. Μπουντρούκας συνεχάρη τον κ.Αντζινά για την απόφασή του να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό που προέρχεται από τον χώρο των επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη