Μαγειρεύοντας ενα υπέροχο αρκαδικό κοκκινιστό

Εύκολο με πατάτες τηγανητές η πιλάφι. Για τους εργένηδες αλλά και τους φοιτητές ιδανικό!

Χρειαζομαστε
χοιρινο΄
κρεμμυδι
σκορδο
ντοματα φρέσκια ή πελτε
λιγοτερο από μισο κουταλακι ζαχαρη
ξυδι
αλατι
λαδι
κρασί κόκκινο από τα δικά μας
νερό

Λοιπον είναι πολύ ευκολο είπαμε. Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα (όχι πολυ) τρίβουμε το κρεμμυδι μέσα και τσιγαρίζουμε το κρέας για λίγο.
Ρίχνω όλα τα άλλα υλικα όχι υπερβολές στο κρασί.

Αυτό είναι όλο.
Καλη όρεξη!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη