Ψηφιδελτιο ΚΚΕ στην Αρκαδια‏


O εργαζόμενος λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, παντού, δύναμη εργατικής - λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης. Είναι η σίγουρη εγγύηση στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια, για να έχει η εργατική τάξη, ο λαός πού να ακουμπήσει.

Η αλλαγή συσχετισμών παντού, μέσα στο λαό, μέσα στη Βουλή, υπέρ του ΚΚΕ, θα δώσει ώθηση στο να βγει η εργατική τάξη, ο λαός στο προσκήνιο, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Οικοδομώντας τη συμμαχία του ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό.

Για μια διακυβέρνηση η οποία σήμερα -κι όχι για το απώτερο μέλλον- είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επίκαιρη και η οποία θα κοινωνικοποιήσει τον πλούτο που παράγει ο λαός μας.

Θα αξιοποιήσει όλες τις μεγάλες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας.

Θα δρομολογήσει τη λύτρωση από τις αλυσίδες της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών που μόνο δεινά έχουν επιφυλάξει για το λαό και τη χώρα μας.

Μια κυβέρνηση των εργατών, του λαού, που θα πει προς όλες τις κατευθύνσεις καθαρά και παστρικά, χωρίς "ναι μεν αλλά", ότι το κρατικό χρέος που πληρώνει ο λαός δεν το αναγνωρίζει ως χρέος του λαού, αλλά ως χρέος που δημιούργησαν οι κηφήνες της εγχώριας και διεθνούς πλουτοκρατίας, για να θησαυρίζουν οι ίδιοι και να υποφέρει ο λαός.

Μια κυβέρνηση που θα έχει συγκεκριμένο σχέδιο πανεθνικό, επιστημονικά επεξεργασμένο για την ανάπτυξη της οικονομίας, για την εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους και όλες.

Η ευκολία με την οποία στελέχη μεταπηδούν από το ένα κόμμα στο άλλο, άλλοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και άλλοι, μνημονιακοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στον δήθεν αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας, δείχνει ότι -παρά τις διαφορές τους- όλοι τους συμφωνούν ότι η χώρα θα είναι αλυσοδεμένη στις επιταγές της ΕΕ, ο λαός μας θα υποφέρει για το χρέος και οι όμιλοι θα αυγαταίνουν τα κέρδη τους.

Στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ συμμετέχουν αγωνιστές και όχι γυρολόγοι.
Αυτά τα ψηφοδέλτια πρέπει να δυναμώσει ο λαός.

 

Το ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία του ΚΚΕ για τις Βουλευτικές Εκλογές είναι:

Γόντικας Νίκος: Ετών 57, Παντρεμένος με μία κόρη, Εφοριακός – Οικονομολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πελοπόννησο, Μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στις εφορίες στους νομούς Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, Μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Κολοβός Δημήτρης: Ετών 47, Παντρεμένος με τρία παιδιά, Αγρότης, Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ

Λαμπρόπουλος Παναγιώτης: Ετών 54, Παντρεμένος με 2 παιδιά, Συνταξιούχος εργάτης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκή Συσπείρωσης στη Μεγαλόπολη

Πανούση Παναγιώτα: Ετών 40, Παντρεμένη με τρία παιδιά, Μηχανολόγος Μηχανικός, Εργαζόμενη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ

Ραδαίου Σμαρώ: Ετών 27, Πολιτικός Μηχανικός, Ιδιωτική Υπάλληλος, στέλεχος του ΚΚΕ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη