ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ‏



Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκααδίας.




Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης ευχαρίστησαν θερμά για την μακροχρόνη και παραγωγική συνεργασία τους τον κ. Κωνσταντινόπουλο τονίζοντας το ενδιαφέρον που έδειξε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του για για τις παραγωγικές τάξεις και την επιχειρηματικότητα εν γένει.


Ειδικότερα ο κ. Μπουντρούκας αναφέρθηκε στην στήριξη και τις άμεσες παρεμβάσεις του κ. Κωνσταντινόπουλου για την επίλυση των θεμάτων όπως: την ρύθμιση των πυρόπληκτων δανείων και οφειλών των επαγγελματιών σε ταμεία, οργανώνοντας συναντήσεις με τα στελέχη των αντίστοιχων φορέων, την προώθηση του νέου νόμου που προβλέπει την ανάθεση αρμοδιοτήτων για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια, την ενίσχυσή της πρωτοβουλίας του επιχειρηματικού πάρκου Μεγαλόπολης, την απεμπλοκή των προγραμμάτων χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ και την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του στο θεσμό των Επιμελητηρίων.




Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο την παρούσα χρονική περίοδο.




Ο Υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου τις οποίες και παρακολουθεί με ενδιαφέρον επί σειρά ετών και δήλωσε ότι θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση τους, με γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιοχής και των τοπικών κοινωνιών.




Στο τέλος της συνάντησης και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει να υπάρχει τακτική επικοινωνία και ενημέρωση με την πραγματοποίηση αντίστοιχων συναντήσεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη