ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ


Η κατάσταση με τα σκουπίδια στο Δήμο Τρίπολης είναι τραγική. Για να πείσουν τον κόσμο να αποδεχθεί την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, παίζουν με την υγεία μας. Είναι απαράδεκτο και κυρίως πολύ επικίνδυνο και εγκληματικό να βάζουν τους εργαζόμενους του Δήμου στην καθαριότητα να μαζεύουν με τα χέρια τα σκουπίδια που βρίσκονται στους κάδους εδώ και ένα μήνα και να τα δένουν σε μεγάλες μαύρες σακούλες.

Ø Καλούμε τους υπευθύνους που έχουν δώσει τέτοιες εντολές να σταματήσουν άμεσα αυτές τις διαδικασίες.

Ø Καλούμε τους εργάτες στην καθαριότητα να μην δέχονται να κινδυνεύει η υγεία η δική τους, των παιδιών τους και των οικογενειών τους.

Ø Καλούμε το σωματείο εργαζομένων να πάρει θέση και να προστατεύσει τους εργαζόμενους από τέτοιες επικίνδυνες διαδικασίες.

Ø Να γίνει άμεσα η συλλογή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης και των γύρω χωριών, χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων και των εργαζόμενων στην καθαριότητα.

Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Οργάνωση της πάλης όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων σε κατεύθυνση που θα εξυπηρετεί τα δικά μας συμφέροντα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη