Παρουσίαση των υποψηφίων της έκανε η Χρυσή Αυγή

Τη Δευτέρα 19/1/2015 στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωση Τριπόλεως με τον κόσμο να φτάνει μέχρι τις σκάλες του κτηρίου,  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής  για τον νομό Αρκαδίας . Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μπέλμπας Απόστολος που μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό και μια πρώτη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών , έδωσε το λόγο στον βουλευτή και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο.
 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης που απεύθυνε τον δικό του χαιρετισμό.
Έπειτα ένας –ένας οι υποψήφιοι ανέβηκαν στο βήμα και μίλησαν .
Πρώτος μίλησε ο Νικόλαος Σκαντζός πρώην γραμματέας της Τοπικής .
Έπειτα το μέλος του πενταμελούς της Τοπικής Βασίλης Χαρμπής.
Τέλος το λόγο έλαβε ο Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υποψήφιος Δημήτρης Κ. Τζεμπετζής .
 
Οι υποψήφιοι παρουσίασαν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και τόνισαν ότι πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να δικαιώσουμε τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο και τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας.
 
Η εκδήλωση έκλεισε όπως ξεκίνησε με τον Γραμματέα της Τοπικής , ο οποίος στην ομιλία του έκανε μια σύντομη αναδρομή σε αυτά τα δυόμιση έτη κοινοβουλευτικής δράσης και αντίστασης της Χρυσής Αυγής παρά τις διώξεις.
 
Τόνισε την αξία του Εθνικισμού σαν σύστημα και σαν κοσμοθεωρία , ενώ είπε ότι όλοι οι Χρυσαυγίτες απαιτούμε τώρα την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού αλλά και των έγκλειστων Συναγωνιστών μας , βουλευτών και μη.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι συγκεντρωμένοι έψαλαν σε στάση προσοχής τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος.
 
Από την Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη