ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ‏


Δύο νέα μέλη καλωσορίζει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Πρόκειται για τους  κ.κ. Αθανάσιο Τσίρη και Δημήτρη Μπερτζελέτο που αντικαθιστούν τους κ.κ. Δημήτρη Λουκά και Ιωάννη Παπαγεωργίου στο αξίωμα του μέλους του ΔΣ των Τμημάτων Εμπορικού και Υπηρεσιών αντίστοιχα.

            Οι κ.κ. Λουκάς και Παπαγεωργίου αποχωρούν από το ΔΣ του Επιμελητηρίου λόγω συνταξιοδότησης και η αντικαταστασή τους έγινε σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2011, καθώς οι κ.κ. Τσίρης και Μπερτζελέτος ήταν οι πρώτοι επιλαχόντες.

            Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. Δημήτρη Λουκά και Ιωάννη Παπαγεωργίου για την πολυετή προσφορά τους στις δράσεις του Επιμελητηρίου καθώς αγωνίστηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και αποφασιστικότητα για όλες τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου και την προώθηση της Αρκαδικής επιχειρηματικότητας.

Πιστεύει δε ότι τα νέα μέλη θα αντικαταστήσουν επάξια τους αποχωρίσαντες και θα συμμετέχουν δημιουργικά και δραστικά στις δράσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Σημείωνεται ότι για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, με την παρουσία του κ. Αθανάσιου Τσίρη, έχει ενεργό ρόλο εκπρόσωπος επιχειρήσεων από την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ συγχαίρουν τα νέα μέλη και τους εύχονται καλή θητεία.

 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη