ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Συλλόγου μας σε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο χορό μας.!! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φίλους Αρκάδες της Οττάβας που ανταπέδωσαν την δική μας παρουσία στον δικό τους χορό και ήταν παρόντες. Επίσης ευχαριστώ πολύ εσάς τους μακρινούς μας φίλους που μας τονώνονται το ηθικό με τα καλά σας λόγια.....
Όπως αναμενόταν ο χορός μας σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.!! Υπέρ πλήρες οι πολυτελείς αίθουσες του Chateau Royal και σε μια ατμοσφαίρα με διάθεση για μεγάλο γλέντι το πρόγραμμα άρχισε με την παρουσίαση επί σκηνής των χορευτικών μας συγκροτημάτων.. Ήταν απερίγραφτες οι σκηνές που ζήσαμε.!! Ιδικά οι γονείς των παιδιών,παππούδες και γιαγιάδες,αλλά και όλοι μας, τα καμαρώσαμε και νιώσαμε πολύ υπερήφανοι.!!! Τα παιδιά μας,υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους, Κώστα Παναγιωτόπουλου μας κατέπληξαν με το χορό τους,και πιο πολύ μας κατέπληξε το μεγάλο χορευτικό με τις χορευτικές του φιγούρες,προκαλώντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του πλήθους.!!!
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου πήρε το λόγο και αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον Αρκα Ιερέα Νικόλαο Παπαγεωργίου και όλους τους επισήμους που μας έκαναν την τιμή να είναι παρόντες στο χορό μας. Μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Συλλόγου των Αρκάδων της Οττάβας κύριος Δημήτρης Σιώρης, καθώς και άλλοι πρόεδροι εθνικό/τοπικών Συλλόγων της πόλης μας με τις παρέες τους..
Ακολούθησε η παρουσίαση επί σκηνής των μουσικών μας που ήρθαν αποκλειστικά για μας από την Ελλάδα. Τον Σολίστα στο κλαρίνο Κώστα Ζαφειρόπουλο και στο τραγούδι τον.. άπαιχτο, την φωνάρα, τον Τάκη Μπαλάση. Στη συνέχεια οι μουσικοί μας,πλαισιωμένοι από την τοπική ορχήστρα του Συλλόγου μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους ξεσηκώνοντας το πλήθος. Το χορό έσυρε πρώτο το Δ/Σ του Συλλόγου μας με την ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ.!! Το κέφι άναψε, και το γλέντι άρχισε.!!! Η τεράστια αίθουσα του Chateau Royal ένα απέραντο πανηγύρι.!!! Οφείλω εδώ να ομολογήσω ότι τόσο ο Κώστας Ζαφειρόπουλος όσο και ο Τάκης Μπαλάσης,έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.!!! Τους ευχαριστούμε θερμά.!!! Με λίγα λόγια φίλοι μου περάσαμε μια υπέροχη Αρκαδική βραδιά μέσα στην καρδιά του Μόντρεαλ.!!!

Ανεβάζω μερικά μόνο στιγμιότυπα σε φωτογραφίες. Θα επανέλθω με περισσότερες φωτογραφίες και Βίντεο
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..
Κώστας Καπετάνιος.
Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία & Ενημέρωση."
https://www.facebook.com/arkades.montreal 










Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη