ΑΥΡΙΟ: ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LA VITA-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ‏


 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 


 

Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 19:45, στο «Μαλλιαροπούλειο Θέατρο», η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει Αφιέρωμα στον, διεθνούς φήμης, Έλληνα Συνθέτη, ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ.

Το Αφιέρωμα λαβαίνει χώρα, τόσο για τα 90 χρόνια από τη Γέννηση του Μεγάλου Συνθέτη (1925-2015) όσο και για τα 20 χρόνια από τον θάνατό του (1994-2014).

 

Θα ερμηνεύσει τραγούδια του, η 40μελής Νεανική Γυναικεία Χορωδία, του Καλλιτεχνικού Σωματείου, «LA VITA», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Πιάνου, ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Επίσης

1.      Θα προβληθεί, μικρής διάρκειας, φιλμ, από τη ζωή και το Έργο του αείμνηστου Συνθέτη, το οποίο επιμελήθηκε -και θα παρευρεθεί- ο Τριπολίτης Σκηνοθέτης και Διευθυντής της Αρχαιότερης Δραματικής Σχολής στην Ελλάδα, ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΟΣ.

 

2.      Θα προλογίσει, για τη ζωή και το Έργο του Συνθέτη ο, πανελλήνιας απήχησης, Μουσικοκριτικός, Αρχιτέκτονας, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΗΣ, ο οποίος και θα συνοδεύεται από την, διεθνούς φήμης, Πιανίστρια, σύζυγό του, Ντιάνα Βρανούση.

 

3.      Στίχους των τραγουδιών, του Μάνου Χατζιδάκι, θα απαγγείλει ο Ηθοποιός και παλιός γόης του Ελληνικού Σινεμά, και όχι μόνο, ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΕΟ) ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ, ο οποίος θα ερμηνεύσει και δύο τραγούδια του Συνθέτη.

 

 

Τα κομμάτια της Χορωδίας θα συνοδεύσει μικρή Ορχήστρα από Πιάνο, Κλαρινέτο και Κρουστά.

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη