Λήξη της περιόδου λειτουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου 2014-2015.

Με αφορμή τη λήξη της περιόδου λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου 2014-2015..., ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ανακοινώνει τα εξής:
Η ιστορία του Χ.Κ. Μαινάλου ξεκινάει την δεκαετία του ’70, όπου μερικοί ρομαντικοί της εποχής ξεκίνησαν τη χιονοδρομία στο Μαίναλο και δημιούργησαν το Χ.Κ. Μαινάλου.
Είμαστε υπερήφανοι, γιατί στη πορεία των χρόνων, μετά από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, καταφέραμε να γίνει το Χ.Κ. Μαινάλου πόλος έλξης τουριστών και να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, όπως άλλωστε ήταν το όραμα όλων των διοικήσεων του ορειβατικού έως σήμερα.
Η προσπάθεια του συλλόγου μας να λειτουργεί το Χ.Κ. Μαινάλου προς όφελος του τόπου μας, μας οδήγησε κατά καιρούς σε συνεργασίες, που άλλοτε πετύχαιναν και άλλοτε όχι.
Τα αποτελέσματα της φετινής καλής λειτουργίας του Χ.Κ. Μαινάλου, δικαιώνουν την επιλογή του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης να συνεργαστεί με τον κ. Χρονόπουλο, ο οποίος αφενός ανέλαβε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και αφετέρου υλοποίησε τις προτάσεις μας και χαιρόμαστε, που τα αποτελέσματα αυτής μας της επιλογής αναγνωρίζονται και εμμέσως βραβεύονται από τον Δήμο Τρίπολης.
Είθε, στο μέλλον, αυτή η συνεργασία να συνεχίσει και να επαυξήσει τα θετικά της αποτελέσματα.

ΤΟ Δ.Σ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη