Ηλεκτρονικά η βεβαίωση του ΟΓΑ για φορολογική χρήση του 2015

Ηλεκτρονικά η βεβαίωση του ΟΓΑ για φορολογική χρήση του 2015                                                    

Ηλεκτρονικά η βεβαίωση του ΟΓΑ για φορολογική χρήση του 2015
Μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ μπορούν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να εκτυπώνουν την βεβαίωση Ασφαλιστικών Εισφορών για φορολογική χρήση και τις δηλώσεις του 2015.
 

Συγκεκριμένα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ έχουν τη δυνατότητα, να εκτυπώνουν την βεβαίωση των ασφαλιστικών τους εισφορών για φορολογική χρήση, μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr )
Η έκδοση των βεβαιώσεων γίνεται μέσω της εφαρμογής: Εκτύπωση Βεβαιώσεων Εισφορών για Φορολογική Χρήση
Ο ασφαλισμένος συμπληρώνει τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου, καθώς και τον ΑΦΜ και στη συνέχεια εκτυπώνει την βεβαίωσή του.
Επισημαίνεται πως οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή που ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ δεν έχουν δηλωθεί ή έχουν καταχωρηθεί λανθασμένα, μπορούν να απευθύνονται είτε στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΓΑ (Κλάδος Κύριας Ασφάλισης) ή στο αρμόδιο Περιφερειακό Υποκατάστημα του Οργανισμού για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης
Η σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ:
Εκτύπωση Βεβαιώσεων Καταβολής Εισφορών για Φορολογική Χρήση δείτε εδώ την εφαρμογή
Προσοχή: Η εκτύπωση της Βεβαίωσης για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και του Αριθμού Μητρώου (ΑΜ ΟΓΑ) του Ασφαλισμένου.
Αν ο ΑΜΚΑ ή/και ο ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένος στο σύστημα του ΟΓΑ ή δεν έχει καταχωρηθεί ο σωστός ΑΜΚΑ/ΑΦΜ, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ με την κάρτα τού ΑΜΚΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (π.χ. βεβαίωση ΚΕΠ), καθώς και με οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του (φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό σημείωμα).

dikaologitika.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη