ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΣΕΟ


            


 

  Οι Μεγάλοι Οδηγοί (παιδιά 15 - 18 ετών)του Τοπικού Τμήματος Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού -  ΣΕΟ οργανώνουν ανοιχτή δράση  για παιδιά ηλικίας 11- 14 ετών (ΣΤ΄ τάξης και των τάξεων Γυμνασίου)

 

στο  χώρο του 11ου Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης –Ακαδημίας 10

τη Μεγάλη Δευτέρα 6/4/2015 και ώρα 18:00-20:00 

 

Η δράση στηρίζεται  στο πρόγραμμα της WAGGS (Παγκόσμιας Οργάνωσης Οδηγών και κοριτσιών Προσκόπων ) με την ονομασία FREE BEING ME με τη συμμετοχή  και μαθητών σχολείων- γυμνασίων του Δήμου Τρίπολης.

 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε όλες τις χώρες στις οποίες υπάρχει δράση του Οδηγισμού και στην πόλη μας και έχει ως χορηγό την DOVE , θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους Μεγάλους Οδηγούς οι οποίοι έχουν δουλέψει εντός της ομάδας τους σχετικά με την παρουσίαση και μετάδοσή του  βάσει εγχειριδίου της WAGGS .

 

Ο στόχος είναι να απομυθοποιήσουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας, τα πρότυπα ομορφιάς έτσι όπως παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ και την βιομηχανία προϊόντων ομορφιάς, καθώς και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα του προγράμματος θα είναι να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους έτσι όπως είναι και να μην πιέζονται από την προσπάθεια να μοιάσουν σε αυτό που τους προωθείται.

 

                                                                                  FREE BEING ME

 

  e-mail : tttripolis@seo.gr

                                                     τηλ. επικ. Τοπική Έφορος Δήμητρα Γκέσουρα  6945351593

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη