Το ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»


Το ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο),  τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 από  10 το πρωϊ μέχρι  4 το απόγευμα και την Τρίτη 28 Απριλίου  από 9 το πρωϊ μέχρι 2 το μεσημέρι. Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί   στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ.ΣΟΦΙΑ» για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα ογκολογικά του τμήματα.

Καλούμε τους φίλους, τις φίλες και τα μέλη του ΛΕΤ  να συμμετάσχουν ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία, δίνοντας ζωή στα όνειρα των παιδιών εκείνων που δοκιμάζονται. Σε μια δύσκολη για όλους μας συγκυρία αγωνιζόμαστε για τη ζωή των μικρών μας μας φίλων, στεκόμενοι στο πλευρό τους, δίνοντας το παράδειγμα  του εθελοντισμού, ενωμένοι σε μια κοινή προσπάθεια με το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ».

Θα είμαστε όλοι εκεί.

 

 

Με εκτίμηση

για το ΔΣ

 

 

Η πρόεδρος

 

Άννα Αναγνώστου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη