3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΤΟΜΕΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο Μηχανισμός Υποστήριξης των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας οργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, την 3η Πανελλήνια Ημερίδα του Μηχανισμού ΥποστήριξηςΥπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Δικτύωσης Συνεργασίας σε Τομεακό και Περιφερειακό Επίπ...εδο.
Η ημερίδα θα διενεργηθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρες 9.00 έως 15.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στην Τρίπολη με θέμα:
«Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η πρωτοβάθμια περίθαλψη στο χώρο της ψυχικής υγείας»
Στόχος της ημερίδας είναι να αποτελέσει ένα βήμα προβληματισμού, αλλά και διάχυσης γνώσης για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα ψυχικής υγείας. Αποτελεί μια ευκαιρία πανελλήνιας συνάντησης των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, των εκπροσώπων οικογενειών και ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, καθώς και των φορέων που έχουν ρόλο καθοριστικό και ρυθμιστικό στην υλοποίηση του Προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ, προκειμένου να συζητηθούν και να αναδειχθούν θέματα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης.
Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή να συμμετέχετε στην ημερίδα, της οποίας το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ: www.psychargos.gov.gr.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.psychargos.gov.gr και στο τηλέφωνο 210 8259765 (κα Καπόγλου Ευαγγελία ή κα Δροσίτη Αγγελική)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη