Ανακοίνωση Δήμου για Αρκαδικό


Ο αθλητισμός από τα Αρχαία Χρόνια ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα  σημαντικό γεγονός και κατείχε ιδιαίτερη θέση στη λειτουργία της εκάστοτε κοινωνίας. Όταν μέσα από αυτή τη δραστηριότητα έρχονται και σημαντικές διακρίσεις, τότε η κοινωνία δεν θα μπορεί να μην εκδηλώσει τη χαρά της αλλά και το καμάρι της γι’ αυτές.

Η Τρίπολη λοιπόν, έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να έχει σημαντικές και μοναδικές διακρίσεις στο χώρο του Αθλητισμού. Διακρίσεις που προέρχονται από το Στίβο, από το Ποδόσφαιρο, από το Μπάσκετ.

Έχει πετύχει να έχει σημαντικές εκπροσωπήσεις, οι οποίες έχουν σοβαρότητα αλλά και διάρκεια. Σήμερα η Τρίπολη καμαρώνει, χαίρεται και γιορτάζει για άλλο ένα σημαντικό Αθλητικό Γεγονός το οποίο αυτή τη φορά έρχεται απ’ το χώρο του μπάσκετ.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού εξασφάλισε την άνοδο και είσοδο της στην πρώτη κατηγορία του αθλήματος (Α1) για την επόμενη αγωνιστική περίοδος.

Οι κόποι, οι θυσίες και οι προσπάθειες όλων των συντελεστών γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, έπιασαν τόπο. Η Τρίπολη είναι για άλλη μια φορά Υπερήφανη.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, και σύσσωμος ο Δήμος, συγχαίρει τους Συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Τους Επενδυτές, τη Διοίκηση, το Προπονητή με ολόκληρο το τιμ και όλους όσους συνέβαλλαν γι’ αυτή την επιτυχία. Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε πολύ τους παίχτες της ομάδας, οι οποίοι δείχνουν ότι τιμούν την Ομάδα και την πόλη μας.

Σας Συγχαίρουμε και Σας ευχαριστούμε.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη