Βασικό αναπτυξιακό εργαλείο χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τις αναπτυξιακές εταιρείες της Περιφέρειας Πελοποννήσου επικρίνοντας παράλληλα την αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου γιατί «μεταχειρίζεται την ακραία λασπολογία, όπως έκανε και προεκλογικά, αφού δεν μπορεί να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τις πολιτικές πρωτοβουλίες της Περιφερειακής αρχής».


Μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Περιφερειάρχες της χώρας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Η προσπάθεια επανίδρυσης του κομματικού κράτους συνιστά τη μεγαλύτερη αντιμεταρρυθμιστική πολιτική που αποδομεί οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε άμεσα και πρώτα απ’ όλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι απόψεις της αριστεράς και του Σύριζα για αξιοκρατία, διαφάνεια και διαύγεια αποδεικνύονται προεκλογικές επικλήσεις για να κλέψουν την ψήφο και την καρδιά των πολιτών.

Τη στιγμή που η εθνική προσπάθεια βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης, ο άδολος ακομμάτιστος πατριωτισμός αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την επίτευξη βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα της χώρας». 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη