Πλέον το όριο θα είναι στα 420€ την εβδομάδα ενώ το ημερήσιο όριο παραμένει στα 60€.

Το όριο από αύριο Σάββατο για αναλήψεις απο ΑΤΜ και τράπεζες

Το όριο από αύριο Σάββατο για αναλήψεις απο ΑΤΜ και τράπεζες  Από τα μεσάνυχτα το κοντέρ μηδενίζει και αρχίζει να μετράει η νέα εβδομάδα, όπου αυξάνεται το σωρευτικό όριο της (άλλης) Παρασκευής. Πλέον το όριο θα είναι στα 420€ την εβδομάδα ενώ το ημερήσιο όριο παραμένει στα 60€.
Από αύριο Σάββατο και πλέον κάθε Σάββατο μέχρι να αρθούν οριστικά τα capital controls, θα ξεκινά η τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων που δίνει το δικαίωμα στους καταθέτες να τραβούν 60 ευρώ την ημέρα, ή έως 420 ευρώ σωρευτικά την εβδομάδα.
Έτσι, όσοι δεν έχουν εξαντλήσει το όριο των 60 ευρώ ανά ημέρα ή των 300 ευρώ που δικαιούνται ως συνολική ανάληψη για αυτή την εβδομάδα, μπορούν να το κάνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σε περίπτωση που κάποια ή κάποιες μέρες έκαναν αναλήψεις έως 60 ευρώ ημερησίως, τότε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δικαιούνται να σηκώσουν μόνον το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα 300 ευρώ.
Από εκείνη τη στιγμή το "κοντέρ" θα μηδενίσει και θα αρχίσει να "μετράει" η νέα εβδομάδα, όπου ισχύει ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ ή 420 ευρώ, συνολικά, μέχρι το Σάββατο 1η Αυγούστου.
Το όριο ανάληψης παραμένει στα 60 ευρώ, αλλά αν δεν πάει κάποιος την πρώτη ημέρα, τότε έχει δικαίωμα ανάληψης 120 ευρώ τη δεύτερη ημέρα (Κυριακή) ή, αν δεν πάει και πάλι, θα έχει 180 ευρώ την επόμενη (δηλαδή τη Δευτέρα) ή 240 τη μεθεπόμενη (την Τρίτη) και ούτω καθεξής.
Διαφορετικά ο δικαιούχος θα μπορεί να λάβει συνολικά τα 420 ευρώ μέχρι τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευής.
dikaiologitika

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη