«Γυρίζουμε την πλάτη μας στις εξαρτήσεις»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2015, Μουσική Εκδήλωση στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν οι μαθητές της Τρίτης τάξης του Γυμνασίου Άστρους, που συμμετείχαν σε προγράμματα Αγωγής Υγείας με θέμα: «Εξαρτήσεις» και «Ενδοσχολική βία – Εκφοβισμός».
Οι μαθητές μέσα από μικρούς ρόλους και σκετς που είχαν ετοιμάσει έβαλαν όλους μας να προβληματιστούμε και μετέφεραν το μήνυμα ότι η εξάρτηση οδηγεί σε αδιέξοδο.
Μαζί με τους μαθητές βρίσκονταν οι καθηγήτριές τους από το Γυμνάσιο Άστρους κυρίες Βατζάκη Ευαγγελία και Βλάχου Μαρία, που είχαν την ευθύνη των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και της παρουσίασης των παιδιών. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων αγωγής υγείας οι εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν με τη Μαρία Βουδούρη από το Κέντρο Πρόληψης και είχαν την υποστήριξη της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κας Αντιόπης Μαργιά εκ μέρους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.
Για την υπόλοιπη βραδιά οι Βάνα και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την εξαιρετική μπάντα τους και τη συμμετοχή της Ήλιας Βόσνου ανέλαβαν να «ταξιδέψουν» το κοινό στο μαγικό κόσμο της μουσικής ανεβάζοντας τη διάθεσή του και δείχνοντας ότι η ζωή και η ανθρώπινη επαφή είναι το πραγματικό ταξίδι.
DSCF7699 (Copy)DSCF7714 (Copy)
DSCF7706 (Copy)
DSCF7739 (Copy)DSCF7778 (Copy)DSCF7804 (Copy)DSCF7816 (Copy)DSCF7727 (Copy)DSCF7729 (Copy)DSCF7817 (Copy)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη