Το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ 2015 στην Δ.Ε. Κοντοβάζαινας Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων διοργάνωσαν το τριήμερο 14-16 Αυγούστου 2015, το «12ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2016» στην Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας, με την συνεργασία των τοπικών και πολιτιστικών φορέων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Γήπεδα Κοντοβάζαινας και Βελημαχίου, ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή 8 ομάδες από τα χωριά Κοντοβάζαινα, Βιδιάκι, Καρδαρίτσι, Βελημάχι, Βούτσι, Μον...αστηράκι, Πελέκι, Δήμητρα.
Οι Διαιτητές των αγώνων ήταν από την τοπική επιτροπή Πάτρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προημιτελικοί έγιναν στις 14 Αυγούστου 2015 στα γήπεδα Βελημαχίου και Κοντοβάζαινας, οι ημιτελικοί έγιναν στις 15 Αυγούστου 2015 στο γήπεδο Κοντοβάζαινας και ο τελικός έγινε στις 16 Αυγούστου 2015 στο γήπεδο του Βελημαχίου μεταξύ των ομάδων Βιδιακίου και Καρδαριτσίου.
Νικήτρια ομάδα του «12ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2015» Δ.Ε. Κοντοβάζαινας αναδείχθηκε η ομάδα του Καρδαριτσίου με σκορ 52-57.
Ακολούθησε η τελετή της απονομής των επάθλων. Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Κοντοβάζαινας και των Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής.

(Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου)



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη