Συγχαρητήρια Γιαννακούρα σε Παναγιώτη Κοκκάλα‏

Γιαννακούρας: Η Αρκαδική ψυχή ξεχώρισε και πάλι μέσω του Παναγιώτη Κοκκάλα
Συγχαρητήριο Μήνυμα Βαγγέλη Γιαννακούρα στον Αρκά αθλητή Παναγιώτη Κοκκάλα

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια δεχθήκαμε ως Αρκάδες την είδηση για τη μεγάλη διάκριση του Παναγιώτη Κοκκάλα, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία.  
Η δική μου χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί ο Παναγιώτης είναι Δημοβαλτετσιώτης.
Το ασημένιο μετάλλιο και η δεύτερη θέση- πρώτη στην καρδιά μας- δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο Παναγιώτης δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται στο άθλημα του  Tae Kwon Do και παίρνει μετάλλιο. 
Η νέα  του επιτυχία όμως είναι αρκετά μεγάλη και αποδεικνύει πως όταν κανείς είναι πειθαρχημένος και αφοσιωμένος, όλοι οι υψηλοί στόχοι είναι εφικτοί αλλά και πως η Αρκαδική Ψυχή είναι δυνατή και ξεχωριστή, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.
Παναγιώτη, τα λόγια ίσως δεν μπορούν να εκφράσουν τα ευχαριστώ που θέλουμε να σου απευθύνουμε, γιατί με την επιτυχία σου εκτός από το ότι μας ανέβασες και εμάς ψηλά, και προέβαλλες τον τόπο σου,  το κυριότερο είναι πως μας έκανες να αισιοδοξούμε για το αύριο.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μακάρι να αποτελέσεις παράδειγμα μίμησης και για άλλα παιδιά του τόπου μας. Το ήθος σου και η αξιοπρέπεια σου μαζί με την επίπονη δουλειά σου έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα!  Συνέχισε έτσι!
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας
 
 Βαγγέλης Γιαννακούρας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη