Μονοδρομήσεις πέριξ του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης


                                                                   ΑΠΟΦΑΣΗ   9/2015

ΘΕΜΑ: «Λήψη μέτρων τροχαίας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας οχημάτων, κατά την τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων (πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015 – 2016, Κυπέλλου Ελλάδος, Εθνικής Ελλάδος των Ελπίδων και UEFA (Europa League), κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, πέριξ του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης»

 

                                     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

    Λ α μ β ά ν ο ν τ α ς   υ π ό ψ η :

      1.- Την υπ’ αριθ. 1003/1/47  από 25-8-2015 αναφορά του Τ. Τ. Τρίπολης.

      2.- Την ανάγκη λήψης μέτρων τροχαίας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς πέριξ του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ), κατά την τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015 – 2015, Κυπέλλου Ελλάδος, Εθνικής Ελλάδος των Ελπίδων και UEFA (Europa League), σε αυτό.

- Ι δ ό ν τ ε ς

και τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 1,2 του Ν.2696/ 1999 ( ΦΕΚ.57 τ.Α΄) « Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπου αναφέρεται ότι οι Αστυνομικές Διευθύνσεις μπορούν να παίρνουν μέτρα ρύθμισης της οδικής κυκλοφορίας προσωρινά, όταν αυτό επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας ή σε έκτακτες περιπτώσεις για την αντιμετώπιση προσωρινών καταστάσεων.

 

                                                     Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε

 

                                                             ΑΡΘΡΟ  1ο 

Καθορίζουμε ως οδούς μίας κατεύθυνσης (μονόδρομοι), μόνο κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα διεξάγονται στο παρακείμενο της οδού Γ. Τερτσέτη, γήπεδο ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) και θα αφορούν αγώνες για το πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015 – 2016, Κυπέλλου Ελλάδος, Εθνικής Ελλάδος των Ελπίδων και UEFA (Europa League), σε τμήματα οδών της Τρίπολης, ως ακολούθως:

α. Το Τμήμα της οδού Αμυκλών, από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Σούτσου, έως και τη συμβολή της με την οδό Γ. Τερτσέτη, με κατεύθυνση την οδό Γ. Τερτσέτη, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

β. Στο τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη, από τη συμβολή της με την οδό Αμυκλών (ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση), έως την Θύρα 1 του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης, με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ), τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

γ. Στο τμήμα της οδού Γ. Τερτσέτη, από το ύψος της Θύρας 1 του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ, έως και τη συμβολή της με ανώνυμη ασφάλτινη οδό, που βρίσκεται προ και παραπλεύρως του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθήνας – Τρίπολης, με κατεύθυνση προς την προαναφερόμενη ανώνυμη ασφάλτινη οδό, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη, και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.

δ. Στο τμήμα της ανωτέρω ανωνύμου ασφάλτινης οδού, από τη συμβολή της με την οδό Τερτσέτη  έως τη συμβολή της με την οδό Τεγέας, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου, του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.

ε. Στο τμήμα της οδού Βούλγαρη, από τον αριθμό 20 έως την Θύρα (4) του γηπέδου ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ), με κατεύθυνση το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη και μέχρι τη λήξη του εκάστοτε τελούμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.

    (1) Μετά τη λήξη του εκάστοτε αγώνα και για δύο (2) ώρες, το εν λόγω τμήμα της οδού Βούλγαρη θα καθίσταται μονόδρομος με αντίθετη από την προαναφερόμενη κατεύθυνση φορά.

    (2) Της ανωτέρω απαγορεύσεως, εξαιρούνται τα οχήματα των μονίμων κατοίκων του μονοδρομούμενου τμήματος της οδού Στ. Βούλγαρη.

 

                                                                     ΑΡΘΡΟ  2ο

Απαγορεύουμε την στάθμευση παντός είδους οχήματος στα προαναφερόμενα τμήματα των οδών που μονοδρομούνται (και από τις δύο πλευρές), κατά τις ανωτέρω περιόδους, τρεις (3) ώρες πριν, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων και δύο (2) ώρες μετά τη λήξη αυτών.

 

ΑΡΘΡΟ 3ο

Οι ανωτέρω χρονικοί περιορισμοί, μόνο όσον αφορά την ώρα, μετά από απόφαση του επικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, ενδεχομένως να τροποποιούνται σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, αναλόγως των εκάστοτε περιστάσεων και υπηρεσιακών αναγκών και θα γνωστοποιούνται στους οδηγούς οχημάτων από τροχονόμους, αλλά και από σχετικές απαγορευτικές πινακίδες.

 

                                                                     ΑΡΘΡΟ  4ο

- Η Απόφαση αυτή ισχύει από 30-8-2015, για το χρονικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και μόνο κατά ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και κατά τις ανωτέρω ώρες, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/99 (Κ.Ο.Κ) και τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης, ή πραγματοποιείται ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους.

 

                                                                 ΑΡΘΡΟ 5ο

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.-

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη