Αρκαδία: Οι διαρρήκτες πωλούσαν κλοπιμαία σε ανήλικο

Τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών ηλικίας 24 και 28 χρόνων προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης,

Ένα χρόνο μετά τις έξι διαρρήξεις που διέπραξαν σε σπίτια χωριών της Αρκαδίας, οι δύο νεαροί Έλληνες δράστες ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Μαζί τους κατηγορείται ένας ανήλικος στον οποίο χάρισαν ένα κλεμμένο κινητό και πούλησαν άλλο ένα!


Τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών ηλικίας 24 και 28 χρόνων προέκυψαν από την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης, που εντόπισαν και τον 17χρονο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από τις κλοπές άρπαξαν μετρητά, χρυσαφικά, κινητά, ρούχα και προσωπικά έγγραφα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 31.000 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις και να ταυτοποιηθούν κάποιοι άγνωστοι συνεργοί τους, ενώ υποβλήθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης


Οι διαρρήκτες είχαν «χτυπήσει» δυο σπίτια στην κοινότητα Ρίζες, δυο στα Γιοκαρέϊκα και από μια στην Επισκοπή και τον Άγιο Σώστη Αρκαδίας.

protothema

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη