Απο την Αρκαδία θα περάσει το 18ο "24 ‘Ωρες Ελλάδα"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» που θα διεξαχθεί στις 17-18 Οκτωβρίου. Φέτος η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το Σάββατο το πρωί από το λιμάνι της Κορίνθου, και θα περιλαμβάνει διέλευση από την Super Ειδική της Κορίνθου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους θεατές εντός της ειδικά διαμορφωμένης διαδρομής.
 Ύστερα, οι συμμετέχοντες του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα», θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα και να τερματίσουν πάλι στην Κόρινθο μετά από 24 ώρες.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» αθλοθέτησε έπαθλο µε την επωνυµία «12 Ώρες Ελλάδα 2015», με κοινή εκκίνηση με αυτήν  του «24 Ώρες Ελλάδα» και τερματισμό τα Λαγκάδια, Αρκαδίας, όπου θα γίνει και η μεγάλη ανασυγκρότηση.
Το 18ο «24 ‘Ωρες Ελλάδα» θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας και  οι συμμετέχοντες θα «ταξιδέψουν» σε Κλένια, Μυκήνες, Κλειτορία, Λίμνη Λάδωνα, Δημητσάνα, Λαγκάδια, Ευρωστίνα κ.α. πάντα σε ζωντανό ρυθμό και με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ.
Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει άμεση έκδοση αποτελεσμάτων μετά το πέρας της κάθε ειδικής και οι χρόνοι τους θα δημοσιεύονται “on line” στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές με μειωμένο παράβολο λήγουν την Δευτέρα 28 Σεπτέμβριου.

*****************************************************************************************

Έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα 2015»


Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου «24 ‘Ώρες Ελλάδα» προκηρύσσει πρόσθετο έπαθλο με την επωνυμία «12 Ώρες Ελλάδα 2015».
Ισχύουν τα άρθρα του Κανονισμού του 18ου «24 ‘Ώρες Ελλάδα» εκτός από τις παρακάτω προσθήκες:
1. Ως εκκίνηση του 12 Ώρες Ελλάδα λογίζεται η εκκίνηση του 18ου «24 Ώρες Ελλάδα» στην Κόρινθο και τερματισμός ο ΣΕΧ «Λαγκάδια».
2. Το έπαθλο 12 Ώρες Ελλάδα λογίζεται ως ξεχωριστή εκδήλωση & δεν προσμετρά στο πρωτάθλημα ΣΙΣΑ. Η συμμετοχή στην 24ωρη
εκδήλωση αποκλείει τη συμμετοχή στην 12ωρη και αντίστροφα.
3. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να αποστείλουν τη Δήλωση Συμμετοχής τους, μαζί με το Δικαίωμα Συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ώρα 21:00 στα Γραφεία του ΣΙΣΑ: Λεωφ. Βουλιαγμένης 258 & Αντιόπης 2, Αθήνα 173 43 e-mail: info@sisa.gr Τηλ/fax 210 970 44 57.
4. Το Δικαίωμα Συμμετοχής ορίζεται στα 180 ευρώ για μέλη ΣΙΣΑ και στα 200 ευρώ για τα μη μέλη. Επίσης ορίζεται μειωμένο
παράβολο για δηλώσεις & εξοφλήσεις έως 28/9/2015 στα 140 ευρώ για μέλη ΣΙΣΑ και στα 160 ευρώ για τα μη μέλη.
5. Το Δικαίωμα Συμμετοχής περιλαμβάνει:
1. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης.
2. Ασφάλιση προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που εγγεγραμμένος αποφασίσει, μετά την λήξη των εγγραφών, να μην συμμετάσχει στην εκδήλωση και εφ’ όσον ειδοποιήσει την Οργανωτική Επιτροπή μέχρι την ημέρα λήξης δηλώσεων συμμετοχής, θα δικαιούται την επιστροφή του μισού ποσού του Δικαιώματος της συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
6. Σε περίπτωση που εκκινήσουν έως πέντε συμμετέχοντες τότε κύπελλο θα απονέμεται μόνο στον πρώτο νικητή. Σε περίπτωση που
εκκινήσουν 6 και άνω, τότε κύπελλα θα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές του επάθλου 12 Ώρες Ελλάδα.

*****************************************************************************************************

18ο "24 Ώρες Ελλάδα"
17 & 18 Οκτωβρίου 2015
Πελοπόννησος

Το «24 Ώρες Ελλάδα» διοργανώνεται για 18η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και είναι το πιο απαιτητικό Endurance Regularity στην Ευρώπη, καθώς είναι το μοναδικό που διαρκεί 24 συνεχείς ώρες. Φέτος η εκκίνηση θα γίνει στην Κόρινθο στις 17 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα και να τερματίσουν πάλι στην Κόρινθο μετά από 24 ώρες.

Το 18ο "24 ‘Ωρες Ελλάδα" θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας σε δρόμους που έχουν γράψει ιστορία σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και σε νέες απάτητες και άγνωστες για το ευρύ κοινό διαδρομές. Στα συστατικά ενός σκληροπυρηνικού endurance regularity rally περιλαμβάνεται πλοήγηση με συνεχόμενες δοκιμασίες ακριβείας, οι οποίες θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές οδήγησης μέσα από όμορφα φυσικά τοπία και θα κρατήσουν στο ζενίθ την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων που θα προσπαθούν να διατηρήσουν το απόλυτο “μηδέν” στις ποινές χρόνου των ειδικών διαδρομών ακριβείας.

Το 18ο "24 Ώρες Ελλάδα" 2015 είναι σχεδιασμένο με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ, με ζωντανό ρυθμό από σταθμούς ανασυγκρότησης σε  σταθμούς ελέγχου χρόνου, με πολλές & απαιτητικές ειδικές διαδρομές, πάντα όμως με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια  των πληρωμάτων και τον σεβασμό στο κλασσικό αυτοκίνητο. Στη διαδρομή θα υπάρχουν περισσότερα από 50 σημεία χρονομέτρησης, τα οποία θα αποδώσουν πάνω από 30 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας, που σε συνδυασμό με την δύσκολη πλοήγηση θα δημιουργήσουν συνθήκες συναγωνισμού για μία δίκαιη μάχη σε αυτό το μοναδικό 24ωρο regularity rally. Φέτος η ικανότητα των πληρωμάτων θα δοκιμαστεί περισσότερο από ποτέ, διότι το πλήθος των  Ειδικών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην ιστορία του θεσμού!

Ο ΣΙΣΑ και η Οργανωτική Επιτροπή δίνουν την υπόσχεση για ένα ακόμα επιτυχημένο «24 Ώρες Ελλάδα». Σύντομα θα ακολουθήσουν δελτία τύπου με τον κανονισμό και περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για. την περιπέτεια της χρονιάς!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη