Αρκαδία: Πλούσια κέρδη για πολυμελή σπείρα ναρκωτικών

Αρκαδία: Πλούσια κέρδη για πολυμελή σπείρα ναρκωτικών

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 33χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή και σε άλλη εγκληματική ομάδα 

Επτά βασικά στελέχη της ελληνοαλβανικής εγκληματικής ομάδας που είχε πλημμυρίσει με χασίς και κοκαΐνη την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας από τον περασμένο Απρίλιο έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, μαζί με ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη τους που ξεπερνούσαν τα 25.000 ευρώ.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης παραπέμφθηκαν τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 26, 27, 27 και 31 και τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 22 και 49 χρόνων, που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο ένας 27χρονος κατηγορείται και για οπλοκατοχή. Άλλα 24 άτομα περιλαμβάνονται στην δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν 38,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία τσιγαριλίκια, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα αυτοκίνητο, επτά κινητά και 3.510 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία και ενός 33χρονου Αλβανού που κατηγορείται για συμμετοχή σε... άλλη εγκληματική ομάδα, η οποία εισάγει στην Ελλάδα ποσότητες κοκαΐνης και χασίς από την Αλβανία!
http://www.protothema.gr/greece/article/516485/arkadia-plousia-kerdi-gia-polumeli-speira-narkotikon/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη