Δωρεάν ψηλάφηση μαστού στη μνημη του Χασιάκου

Ο Οκτώβριος εορτάζεται κάθε χρόνο ως ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, μία από τις σημαντικότερες παθήσεις των γυναικών. Η πλέον αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η σωστή πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία, που βασίζεται στην τακτική εξέταση του μαστού. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να σώσουμε τη ζωή σε πάρα πολλές γυναίκες, καθώς ο καρκίνος του μαστού, αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο, μπορεί να θεραπευτεί.
Όπως είναι γνωστό, ο αείμνηστος Δημήτρης Χασιάκο...ς, Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά χωρίς κανένας να το γνωρίζει. Παράλληλα, σε εμάς τους μαθητές του, δίδαξε με το παράδειγμα του την αξία της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ως μαθητής και συνεργάτης του νοιώθω την υποχρέωση να συνεχίσουμε το έργο του με την ίδια αφοσίωση και αγάπη προς τη Γυναίκα.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του δασκάλου μου Δημήτρη Χασιάκου αλλά και να προσφέρουμε ένα καλύτερο επίπεδο Υγείας, αποφασίσαμε να παρέχουμε δωρεάν ψηλάφηση μαστού σε όλες τις γυναίκες της Αρκαδίας, που μας επισκέπτονται για εξέταση στο χώρο μας, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.
Η δωρεάν ψηλάφηση μαστού θα γίνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.
Παράκληση για ραντεβού στο τηλέφωνο 2710 22 22 25.


Παναγιώτης Χριστόπουλος MD, MSc, PhD, IFEPAG
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Για ραντεβού:
Τρίπολη: Ισαάκ & Σολομού 18 (πλατεία Πετρινού), τηλ 2710 22 22 25
Αθήνα: Μουσών 1 (Λ. Κηφισίας και γεφ Κατεχάκη), τηλ 210 6919219
Γλυφάδα: Κύπρου 61 (πλατεία Εσπερίδων), τηλ 210 96 80 885
Email: info@healthylady.gr
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη