Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε οικία στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε οικία στην Αρκαδία
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 17.11.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.
Για την υπόθεση, συνελήφθη χθες (17.11.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 38χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, ο 38χρονος μαζί με ακόμη έναν (1) άγνωστο συνεργό του, χθες (17.11.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας , μπήκαν σε οικία, όπου διέμενε ένας (1) 45χρονος ημεδαπός και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από αυτόν χρήματα και ηλεκτρονική συσκευή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντοπίστηκε ο 38χρονος χθες (17.11.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας και συνελήφθη, ενώ η ηλεκτρονική συσκευή βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 38χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη