Θρήνος στην Άρια Ναυπλίου για τον 34χρονο πιλότο

Θρήνος στην Άρια Ναυπλίου για τον 34χρονο πιλότο
Decrease Font Size
Αγωνία επικρατεί στο Πολεμικό Ναυτικό για τους αξιωματικούς του ελικοπτέρου που έχασε το στίγμα του στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη νήσο Κίναρο. Οι πληροφορίες λένε ότι συντρίμμια του ελικοπτέρου βρέθηκαν πάνω στο νησί ωστόσο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισημαίνει ότι οι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού είναι αγνοούμενοι και ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, πρόκειται για τρία νέα παλικάρια. Οι δύο είναι υποπλοίαρχοι και ο ένας έγινε πρόσφατα ανθυπασπιστής.
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα τα ονόματα τους. Πρόκειται για τον κυβερνήτη -υποπλοίαρχο Τουλίτση Αναστάσιο, τον συγκυβερνήτη- υποπλοίαρχο Πανανά Κωνσταντίνο, και τον ναυτίλο- ανθυπασπιστή Ευαγγέλου Ελευθέριο.
Οι υποπλοίαρχοι είναι περίπου 37 και 34 χρόνων, ενώ ο ανθυπασπιστής είναι νεότερος τους. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο υποπλοίαρχος Τουλίτσης Αναστάσιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί, ενώ ο υποπλοίαρχος Πανανάς Κωνσταντίνος περίμενε να γίνει πατέρας!
Υπενθυμίζεται ότι το ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο AB 212 ASW/EW είχε απογειωθεί από τη φρεγάτα “Νικηφόρος Φωκάς” και μετείχε στην άσκηση “Αστραπή” του Πολεμικού Ναυτικού.
Μέγας θρήνος επικρατεί στην περιοχή της Άριας στο Ναύπλιο όπου διαμένει η σύζυγος του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά , ενώ πατέρας της και πεθερός του αξιωματικού είναι ο εφημέριος του Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Πηγή
http://moriasnews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη