Κλείνουν πάλι τα διόδια σήμερα στην Πελοποννησο

Κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ανατολικής Πελοποννήσου. Εχθές αργά το βράδυ μόλις επέστρεψαν οι εκπρόσωποι τους από τη σύσκεψη της Νίκαιας, συνεδρίασαν τα συντονιστικά τους όργανα και αποφάσισαν να μεταβούν στην Αθήνα και να αυξήσουν τις ώρες αποκλεισμού των δρόμων στα μπλόκα.
Συγκεκριμένα από το Συντονιστικό όργανο των φορέων της Κορινθίας αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστή για 12η μέρα σήμερα η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού και για επτά ώρες και από τις 3.00 μ.μ. έως τις 10.00 το βράδυ να κλείσει και η παρακαμπτήριος στην ΠΕΟ Αθηνών – Κορίνθου στο Καλαμάκι.
Η απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Νεστάνης αναφέρει πως από τις 12.00 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα θα κλείσει ο κόμβος των διοδίων της Νεστάνης στη ΝΕΟ Τρίπολης –Κορίνθου. Το διάστημα εκείνο η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της ΠΕΟ Τρίπολης –Καλαμάτας.
Ενεργό παραμένει το αγροτικό μπλόκο στην είσοδο της Σπάρτης, στη γέφυρα του Ευρώτα, από αγρότες του Πάρνωνα, της Σπάρτης και των Βόρειων Δήμων. Οι Λάκωνες βρίσκονται στα μπλόκα τους και αποφάσισαν να κλεισουν από τις 5.00 σήμερα το απόγευμα και επ αόριστον την εθνική οδό Σπάρτης – Τρίπολης, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευρώτα. Έτσι όσοι ταξιδεύουν για Τρίπολη θα πρέπει να ακολουθούν τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτη – Καστόρι – Λογγανίκος – Μεγαλόπολη.

ert.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη