Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας‏


  • Καθολική η απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου – Σαφές το μήνυμα των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή εκπαιδευτικών, επιστημόνων, εμπόρων και επαγγελματιών στην  απεργιακή κινητοποίηση στην Τρίπολη, που έγινε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων (Επιμελητήριο, ΟΕΒΕΑ, ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ, Σύλλογοι, Σωματεία κ.λπ) ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους αναφέροντας: «Οι κινητοποιήσεις μας έχουν πολλά νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Έχουν ενότητα, αυτονομία, ειλικρίνεια, ισότιμη συνεργασία, συμφωνία στα αυτονόητα, καθολικότητα και αποφασιστικότητα και το σπουδαιότερο τη μέγιστη κοινωνική αποδοχή την οποία και θα διαφυλάξουμε και θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε στην όποια κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας».

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr θα μπορείτε να διαβάσετε το ευχαριστήριο μήνυμα των φορέων.

 


·        Έναρξη 1ΟΥ κύκλου μαθημάτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου  2016 η έναρξη της  1ης Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες.

 

·        Επιδότηση συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε εκθέσεις εσωτερικού για το έτος 2016


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.


Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, (Σημαντικά, Εκθέσεις) θα δείτε αναλυτικά όλες τις εκθέσεις που μπορείτε να συμμετέχετε καθώς και τους όρους συμμετοχής.


 


  • Ανοικτοί ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου διενεργεί δύο ηλεκτρονικούς ανοικτούς διεθνείς διαγωνισμούς

Α) για την προμήθεια Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στα πλαίσια του έργου «Adriatic Hollistic Forest Fire Protection» (HOLISTIC).

Β) Μειοδοτικό διαγωνισμό προμήθειας υγρών καυσίμων: Αμόλυβδη  βενζίνης, πετρέλαιο θέρμανσης, υγραέριο κίνησης και πετρέλαιο κίνησης.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Διαγωνισμοί) μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το διαγωνισμό.

 

 
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη