Κάλεσμα σε απεργία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ»

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39 – ΤΡΙΠΟΛΗ 221 00 - Email: sidytripolis@gmail.com, www.sidyt.wordpress.com
 
 
Τρίπολη 2/2/2016
 
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
 
 
Μετά από τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Ε. και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4/2/2016 σε σχέση με το σχέδιο του ασφαλιστικού σχεδίου της κυβέρνησης, Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρίπολης με απόφασή του συμμετέχει στις  Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4/2/2016 και στην συγκέντρωση που διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στην πλ. Αγίου Βασιλείου με την συμμετοχή των φορέων της πόλης..
Καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν ενεργά και να σταθούν απέναντι στη ισοπέδωση και των τελευταίων δικαιωμάτων των εργαζομένων, να σταθούν απέναντι στην άδικη συνεχόμενη τιμωρία τους και σε ένα ασφαλιστικό σχέδιο που προτείνει νέες ασφαλιστικές εισφορές που ουσιαστικά έχουν φοροεισπρακτικό χαρακτήρα και δεν στηρίζονται σε καμία έννοια δικαιοσύνης, ανταπόδοσης, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης.
 
Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και υπογραφή κλαδικής σύμβασης. Για απόρριψη στην πράξη όλων των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων που είναι σε εξέλιξη και που δεν μπορούν να αποδώσουν αλλά φανερά πλέον  φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.
 
 
Το Δ.Σ.
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη