ΩΣ ΕΔΩ! Τέρμα τα ψέματα και οι απάτες!


Με τη χθεσινή Γενική ΑΠΕΡΓΙΑ ο εργαζόμενος λαός απαίτησε:

ΩΣ ΕΔΩ! Τέρμα τα ψέματα και οι απάτες!

Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο!

Συνεχίζουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα στο δρόμο του αγώνα!

H Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς στην Αρκαδία, τους χιλιάδες σε όλη τη χώρα!

Εμείς έχουμε τη δύναμη, χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά!

Αποδείξαμε περίτρανα ότι χωρίς τον εργαζόμενο λαό δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα. Ούτε τα εργοστάσια, ούτε τα χωράφια, ούτε τα μαγαζιά, ούτε τα λιμάνια, τα τρένα, οι μεταφορές. Όταν ο εργαζόμενος λαός νεκρώνει την παραγωγή, νεκρώνει η χώρα!

Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη φανερώνει τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.

Η χθεσινή απεργία αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας. Η χθεσινή επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ δείχνει το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότησή και το δυνάμωμα της, με αιτήματα και συνθήματα απέναντι στην καρδιά όσων σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, των εκμεταλλευτών μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις τους και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου που στηρίζουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές. Παράδειγμα η ψήφιση του 3ου Μνημονίου από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

Αυτό δείξαμε και χθες στην Τρίπολη που πήγαμε τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από δύο μεγάλα καταστήματα αλυσίδων Super Markets, που προκλητικά ήταν ανοικτά την στιγμή που τα άλλα μικρά καταστήματα της πόλης είχαν κλείσει. Τελικά οι εργαζόμενοι ξεπέρασαν την τρομοκρατία της μεγαλοεργοδοσίας και ενώθηκαν με τους υπόλοιπους απεργούς συναδέλφους τους μαζί με τους μικρομεσαίους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους και τις γυναίκες.

Το ΠΑΜΕ καλεί πιο μαχητικά, πιο ορμητικά στον αγώνα με πιο ανεβασμένες μορφές. Μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα!

Δεν τελειώσαμε εδώ! Αυτή ήταν η αρχή!

Καλούμε σε κλιμάκωση του αγώνα!

Δεν χάνουμε ούτε λεπτό, δεν παρασυρόμαστε από την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης και όσων τη στηρίζουν, που στόχο έχει να κουράσει, να απογοητεύσει.

Εμείς δεν κουραζόμαστε!

Από αύριο πρωί σε κάθε βάρδια, σε κάθε γραφείο, σε όλες τις γειτονιές ενημερώνουμε όσους εργαζόμενους δεν πρόλαβαν να μάθουν, δίστασαν, δυσκολεύτηκαν!

Δεν πρέπει να υπάρχει κλάδος που δεν θα μπει στον αγώνα, δεν πρέπει να μείνει σωματείο, σύλλογος, επιτροπή αγώνα που δεν θα πάρει απόφαση για νέα ακόμα πιο μεγάλη πιο μαζική απεργία. Για να μην τολμήσουν να το φέρουν στη Βουλή.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τοίχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δε θα αναχαιτιστεί!   

ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ       

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη