ΜΙΣΣ ΑΡΚΑΔΙΑ 2016. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Φέτος έχουμε την τιμή και ευχαρίστηση να παρουσιάσουμε την 1η Μις Αρκαδία που θα αντιπροσωπεύσει 22 περιοχές του Νομού Αρκα...δίας.

Αυτές είναι οι: Δημητσάνα, Βυτίνα, Κοντοβάζαινα , Λαγκάδια, Τρόπαια, Μεγαλόπολη ,Γορτυνία, Φαλαισια, Νότια Κυνουρία, Λεωνίδιο, Κοσμάς , Τυρός, Τρίπολη, Βαλτέτσι, Κορίνθιο, Λεβίδη, Μαντινεία, Κανδήλα, Τεγέα, Σταμνίτσα, Σκοπη και Καψια.
Θα είναι μια πολιτιστική και εκπαιδευτική εκδήλωση που επιδιώκει να γιορτάσει το ταλέντο και την προσωπικότητα των νέων αρκαδικών γυναικών μας.

Ο στόχος αυτού του φαντασμαγορικού γεγονότος είναι να φτάσει σε ολόκληρη την περιοχή της Aρκαδίας και να γίνει ένα θετικό διάβημα, ώστε να γιορτaστεί η δυναμική μας και η πλούσια πολιτισμική μας κληρονομιά. Ο διαγωνισμός Μiss Αρκαδία, στοχεύει στο να εξωτερικεύσει τα θετικά στοιχεία των διαγωνιζομένων, όπως οι στόχοι τους, η αυτοπεποίθησή τους, τα ταλέντα, καθώς και την επιδίωξή τους για την επιτυχία.

Η νικήτρια θα είναι ένα πρότυπο και μια έμπνευση για την νεολαία ,αφού θα τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν ότι όλα είναι επιτεύξιμα.

Το event θα ενσωματώσει τη ζωντανή ψυχαγωγία, με guest performers, τους επικεφαλής της αυτοδιοίκησης και μια υποδοχή gala που έχει διαμορφωθεί ώστε να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό μας, το οποίο αποτελείται από τους εφήβους, τις οικογένειες, τους επιχειρηματίες, και τους επαγγελματίες.

ΕΔΩ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://docs.google.com/document/d/1RNSM6yj8E5Rf1dlJAHX4hXbr4DFHH_lJUR368xetBeU/edit

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ https://www.facebook.com/MissArcadiaGR/info/?tab=page_info

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη