Επείγουσα ανακοίνωση ΣΑΟΟ


                                                         ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ  ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

Β. Δεκάζου 9-11, 22131 Τρίπολη

τηλ. 2710234980- FAX:2710221799

e-mail : saoo@otenet.gr                                                                                                                                             

www.saoo.gr


Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών  Οικολόγων επιθυμεί να  ενημερώσει τα μέλη, τους φίλους τους και όσους  ήθελαν να συμμετάσχουν στο διήμερο Σάββατο 21 & Κυριακή  22 Μαΐου 2016, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών του Σαββάτου  δεν θα πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες της  ημέρας αυτής (21/5).

Τα εγκαίνια του μονοπατιού - από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ορειβασίας (ΕΟΟΑ)  και τους δημάρχους Τρίπολης και Γορτυνίας - και η πορεία  Πιάνα- Σπήλαιο Πανός - Λυκόρεμα-Ποταμός Ελισσώνας-Αρκουδόρεμα-Κανελλάκια- Παλιοχώρι Ελάτης θα γίνουν κανονικά  την Κυριακή 22/5/2016 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ  22/05/2016

         1.  08.30 π.μ. αναχώρηση λεωφορείου από Τρίπολη για Πιάνα.

         2.  09.30  π.μ. συνάντηση και υποδοχή των ορειβατικών συλλόγων (Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς και Κρήτης) στο πανέμορφο χωριό Πιάνα,( υψόμ. 1.100μ.).Θα προσφερθεί από το δήμο Τρίπολης γιαούρτι με μέλι και δίπλες!  (Εγκαίνια μονοπατιού).

         3.  10.00 π.μ.  έναρξη πορείας Κυριακής.

Α΄ διαδρομή : Πιάνα- Σπήλαιο Πανός- Λυκόρεμα-Ποταμός Ελισσώνας-Αρκουδόρεμα-                                                   Κανελλάκια-  Παλιοχώρι Ελάτης .

                                                 Ώρες Πορείας: 6.45΄,  Κατηγορία  Β + +

                      Β΄ διαδρομή: Πιάνα- Σπήλαιο Πανός- Λυκόρεμα-Ποταμός Ελισσώνας- Αρκουδόρεμα.

                                                 Ώρες Πορείας: 3.30΄, Κατηγορία Β

           Γ΄διαδρομή : Αρκουδόρεμα - Κανελλάκια - Παλιοχώρι Ελάτης. Ώρες πορείας : 3.15’, Κατηγορία Α+

    Στη συνέχεια, με τα λεωφορεία, οι ορειβάτες της Β΄ διαδρομής θα επισκεφθούν το ιστορικό χωριό των Κολοκοτρωναίων, το Λιμποβίσι, και από εκεί θα φτάσουν στο Παλιοχώρι Ελάτης (1.200μ.).

Μετά το τέλος των πορειών στο προαύλιο της Ζωοδόχου Πηγής, στο Παλιοχώρι Ελάτης, θα προσφερθεί η παραδοσιακή φασολάδα, ψωμοτύρι  από  τον  δήμο Γορτυνιας, κρασί προσφορά ντόπιων οινοποιών και γλυκό από το Σύλλογο Επαγγελματιών Βυτίνας. Επιστροφή του λεωφορείου στην Τρίπολη περίπου στις 7 μμ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη