Ευχές για καλή επιτυχία στην Αθλήτριά μας Μηλάκη Αργυρώ

Ευχές για καλή επιτυχία στην Αθλήτριά μας Μηλάκη Αργυρώ            
Συνάντηση γεμάτη ευχές για καλή επιτυχία προς την αθλήτρια του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης, Αργυρώ Μηλάκη ,πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με το Δήμαρχο Τρίπολης κ.Παυλή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού κ. Βρέντα.
 
Η Αργυρώ Μηλάκη θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών 2016 που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Ευρώτα από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, προετοιμαζόμενη παράλληλα για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας στην πόλη Segovia της Ισπανίας.
Σε ένα ζεστό κλίμα συζήτησης, ο Δήμαρχος Τρίπολης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Βρέντα ευχαρίστησαν την αθλήτριά μας Αργυρώ Μηλάκη που αγωνίζεται για την πόλη μας και βέβαια για την Ελλάδα μας εκφράζοντας ταυτόχρονα την στήριξη του Δήμου Τρίπολης στο μέγιστο δυνατό βαθμό σε τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια της Αθλήτριάς μας Αργυρώς Μηλάκη που με πείσμα έχει πετύχει τους στόχους της, να διατηρήσει τα κεκτημένα της αλλά και να καταφέρει ακόμα περισσότερα σε ένα μέλλον που διαγράφεται λαμπρό. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη