Παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Γόντικα στη συζήτηση στο ΠεΣυ για την ευαισθητοποίηση – προώθηση και ανάδειξη της Αργολίδας.


Άλλο ένα δωράκι 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Πελοπόννησο ΑΕ. Μετά το 1 εκατομμύριο  στην Πελοπόννησο ΑΕ για το συνέδριο των βρετανών τουριστικών πρακτόρων πέρσι, τις εκατόν τόσες χιλιάδες ευρώ για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αρκαδία, δίνετε τώρα κοντά 200.000 ευρώ στην Πελοπόννησο ΑΕ για την ευαισθητοποίηση, για την προώθηση και την ανάδειξη λέτε των πολυδιάστατων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

Αφού διαλύσατε τις υπηρεσίες έρχεστε τώρα και ιδιωτικοποιείτε το αντικείμενο δουλειάς τους. Εσείς οι ίδιοι λέτε στην εισήγηση ότι τα προηγούμενα τρία χρόνια με επιτυχία οργανώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Ερμιονίδα, τώρα τις αναθέτετε στην  Πελοπόννησο ΑΕ, γιατί; Αφού οι υπηρεσίες τα οργανώνουν καλά.

Δίνεται 200.000 ευρώ για 8 δράσεις χωρίς να κάνετε ένα στοιχειώδη π/υ για κάθε μια από αυτές Γουρούνι στο σακί δίνετε  στην  Πελοπόννησο ΑΕ.

Φαίνεται ότι στη παλιά λογική άρτο και θεάματα σε ένα λαό που λιμοκτονεί, και στήριξη των επιχειρηματιών του τουρισμού και όχι των εργαζόμενων, των ανέργων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας, των γυναικών για να μπορούν να κάνουν διακοπές, να ξεκουραστούν, φαίνεται ότι, κάνετε επιλογή να διαθέσετε κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ μέσο της Πελοπόννησος ΑΕ για αυτές τις δράσεις στον τουρισμό.

Καταψηφίζουμε τη Προγραμματική Σύμβαση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη