Παρέμβαση Βλάση για τα κενά στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης

«κ. Υπουργέ: Πότε επιτέλους θα καλυφθούν τα κενά στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης; Όσο χρονοτριβείτε τόσο θα δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην απονομή δικαιοσύνης!»

Παρόλο που το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης αποτελεί ένα περιφερειακό Εφετείο που καλύπτει τις ανάγκες 5 νομών και διεκπεραιώνει ένα σημαντικό όγκο υποθέσεων ολόκληρης της Πελοπο...ννήσου, δυστυχώς παραμένει υποστελεχωμένο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα, τόσο στην καταγραφή των πρακτικών όσο και στην έκδοση των αποφάσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Γ' τμήμα του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης δεν διαθέτει καν γραμματέα, ενώ η όλη κατάσταση επιβαρύνεται από τις σοβαρές ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή των τμημάτων, αλλά και από την απουσία ενός υπαλλήλου με εξειδίκευση στην πληροφορική.

Για το λόγο αυτόν κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή και ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να με ενημερώσει για τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με την κάλυψη των κενών του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, αλλά και για το ακριβές χρονοδιάγραμμα κάλυψης αυτών.
Δείτε περισσότερα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη