Ποιος θέλει να προβληθεί μέσω του Μπράβο Ρούλα; Τι παίχτηκε παρασκηνιακά;

Παρόλο που θα γίνει η συνδεση στην Τρίπολη με το Μπράβο Ρούλα και είναι για καλό σκοπό, σήμερα μάθαμε από τον Δήμο όλοι οι δημοσιογράφοι έκπληκτοι ότι τη συνδεση θα παρουσιάσει η κ. Έλλη Αρτοπούλου, Ιδιοκτήτρια του Καλημέρα Αρκαδία και κομμώτρια στο επάγγελμα.

Είχε συννενοηθεί με το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Τρίπολης και έβαλε το site της μπροστάρη  τον Δήμο εις βάρος των άλλων δημοσιογράφων και site με σκοπό να προβληθεί η ίδια (τωρα την επιασε ο πονος για τα ΑΜΕΑ).

Εκμετάλλευση και του Δήμου, πολιτων, συλλόγου ΑΜΕΑ?
Σήμερα στο Δημαρχείο οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ δημοσιογράφοι παραπονέθηκαν ότι όλο αυτό είναι για προσωπικά οφέλη και μαχαιριές πισώπλατες με την κάλυψη του Δήμου Τρίπολης εις βάρος των δημοτών αυτής της πόλης που ήθελαν πραγματικά να στηρίξουν μια τέτοια κίνηση.

Στην πρόταση να το παρουσιάσουν δημοσιογράφοι του Δήμου, ο Δήμος Τρίπολης δεν δέχθηκε.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΤΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!

ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!!!!

(παρολο που όσες φορές ζήτησα βοηθεια από τον κ. Μηνα Αρτόπουλο και ποτε δεν έχει πει όχι και είναι προς τιμή του αυτό και τον ευχαριστω δημόσια)

(την εκδήλωση δεν την κάνει ο Δήμος)

παρακατω είναι η συνεντευξη τυπου που δόθηκε σήμερα:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη