Το Pokemon Go στην Τρίπολη



Γράφει ο Γιώργος Μητρόπουλος
Το Pokemon Go αναμφισβήτητα έχει αναδειχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο,που φαίνεται ότι έχει κατακτήσει για τα καλά την Ελλάδα.Επρόκειτο για το mobile game της εταιρείας Nintendo και της Niantic,το οποίο παρακινεί τους παίκτες να εντοπίσουν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του δικού τους κόσμου τα αγαπημένα τους τέρατα.



Από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του (στις 7 Ιουλίου 2016) ως σήμερα έχει αναδειχθεί ως η δημοφιλέστερη εφαρμογή σε
Appstore και Google Play.Είναι το πιο πολυσυζητημένο app των ημερών μας,που ήρθε και εκθρόνισε με τα εκατομμύρια download της διάσημες εφαρμογές,όπως το Instagram,Twitter και Tinder.Στον ελάχιστο χρόνο ζωής του το Pokemon Go είναι υπεύθυνο και για την πρόκληση μιας σειράς ευτράπελων και σοβαρών ατυχημάτων. Περίεργοι θάνατοι, ατυχήματα ,εντοπισμός πτωμάτων,η λεκτρονικές απάτες και ληστείες είναι μερικά από αυτά.

Παρόλα αυτά η φρενίτιδα του Pokemon Go έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.Εξαίρεση από αυτό το γενικό κανόνα δεν αποτελεί και η Αρκαδία.Πλεον αρκετά άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας αφιερώνουν αρκετό από τον χρόνο τους στο κυνήγι Pokemon.Ασχέτως χρόνου και τόπου μάχονται για να γίνουν αφέντες των Pokemon συλλέγοντας τα,εξελίζοντας τα και αγωνίζοντας για την κατάκτηση γυμναστηρίων.Οπότε αν συναντήσετε κανέναν με το κινητό στο χέρι στα στενά της Τρίπολης να ψάχνει για τον Picatchu μην προβληματιστείτε.

Το Pokemon Go αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος στην ζωή της πόλης μας και όχι μόνο.Πολλοί είτε με παρέα είτε μόνοι τους περιηγούνται στους δρόμους της Τρίπολης για ένα μόνο λόγο : Gotta catche, all!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη