Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ζωοκλοπών στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ζωοκλοπών στην Αρκαδία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις ζωοκλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) περιπτώσεις ζωοκλοπών σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (18.10.2016) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και του Αστυνομικού Τμήματος Άργους, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 58 και 45 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα 17.10.2016 έως 18.10.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ο 58χρονος μαζί με τον 45χρονο, αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού, αμνούς, τους οποίους μετέφεραν σε ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας του 58χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας .
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και του Αστυνομικού Τμήματος Άργους, εντόπισαν χθες (18.10.2016) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, τον 58χρονο και τον 45χρονο και τους συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι ο 58χρονος, μαζί με τον 45χρονο, την 28.2.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, διέπραξαν ακόμη δύο (2) περιπτώσεις ζωοκλοπών.
Σε έρευνα που έγινε στο ποιμνιοστάσιο του 58χρονου, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αμνών και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη