Μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα υπογραφεί η σύμβαση για τα στερεά απόβλητα


Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση της Κυβέρνησης, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

«Είναι αντιληπτό απ’ όλους το μέγεθος αυτής της εξέλιξης. Αποδείχθηκε πλέον περίτρανα ότι ήταν λόγια στον αέρα όλα αυτά που έλεγαν διάφοροι κύκλοι και οι οποίοι στρέφονταν εναντίον του συμφέροντος των πολιτών και προσέβλεπαν στη διατήρηση του καθεστώτος της παρανομίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής» τόνισε ο κ. Τατούλης.

Πολιτικά αποδείχθηκε επίσης ότι το σχέδιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, εφόσον εξασφάλιζε το μικρότερο κόστος στον πολίτη και την βέλτιστη προστασία του περιβάλλοντος, σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

«Πρώτοι ξεκινήσαμε και πρώτοι θα ολοκληρώσουμε ένα τέτοιο μεγάλο έργο στη χώρα και δείχνουμε με τον καλύτερο τρόπο ότι όταν υπάρχει σχέδιο, αποφασιστικότητα και σεβασμός στη νομιμότητα, μπορούμε να επιτύχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Επιτυγχάνουμε το σημαντικότερο προεκλογικό μας στόχο και βάση του αναπτυξιακού μας σχεδίου, να μετατρέψουμε την Πελοπόννησο σε Περιφέρεια της Αειφορίας, το προϊόν της οποίας, είτε πρόκειται για αγροτικό, είτε πρόκειται για τουριστικό να σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο αειφορίας». 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη