Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας


  • «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»     

Τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων),  διοργανώνουν δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο αποκλειστικά για τους εκθέτες της "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO" την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 16.30 μ.μ. έως 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, θα συζητηθούν θέματα Προώθησης και Πωλήσεων Προϊόντων και χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» και όχι μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

     

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με σχετική της ανακοίνωση ενημερώνει το κοινό πως τέθηκε σε λειτουργία το Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων σε δήλωση πόθεν έσχες.

Με το ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 48.02.100 (αστική χρέωση), από τις 07:00-17:00, τις εργάσιμες ημέρες.»

 

  • ΟΑΕΔ: ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ ορίζεται ότι με βάση τις εγκριθείσες θέσεις καταρτίζονται αυτοματοποιημένα πίνακες ανά ειδικότητα οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τους αντίστοιχους εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο -αναζητούντες εργασία – ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με την ειδικότητα για την οποία διαθέτουν συναφή τίτλο σπουδών ή και σύμφωνα με το ΑΣΔ.

Ο κάθε πίνακας περιλαμβάνει μακροχρόνιους ανέργους και μη, με βάση την αρχή ότι υποδεικνύονται πρώτα δύο μακροχρόνια άνεργοι και στη συνέχεια ένας κοινός άνεργος κοκ. (δηλ. πρόκειται για έναν πίνακα στον οποίο έχουν ενοποιηθεί δυο πίνακες: αυτός των μακροχρονίων και αυτός των μη μακροχρονίων με βάση την αναφερόμενη ποσόστωση 2-1).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

 

·        ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ»


Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή πύλη της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών, επιχειρήσεων και Φορέων

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επιτυγχάνεται η ταχύτερη διεκπεραίωση αιτημάτων

Η πλατφόρμα αυτή δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες, επιχειρήσεις και Φορείς να υποβάλουν αιτήματα διοικητικού και δικαστικού χαρακτήρα, καθώς και καταγγελίες για περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την ταχύτερη διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων τους και τη μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται και ανθρώπινοι πόροι.

Η είσοδος των χρηστών στην πλατφόρμα πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://portal.astynomia.gr  και η ταυτοποίησή τους μέσω του συστήματος «TaxisNet» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη