Black Friday αύριο: Τι είναι, ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Ελλάδα


Ο θεσμός της Black Friday- της Μαύρης Παρασκευής δηλαδή - με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, έφτασε και στη χώρα μας.
Γιορτάζεται παραδοσιακά την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερις μέρες μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών, που φτάνουν μέχρι και το 80%!
Στις ΗΠΑ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο θεσμό, όπου κυριολεκτικά δημιουργείται το αδιαχώρητο στα καταστήματα και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Φαίνεται πως η μεγάλη κρίση οδηγεί τους καταστηματάρχες να υιοθετήσουν αυτή την τακτική και στη χώρα μας και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να αυξήσουν κάπως το εισόδημά τους. Ήδη πολλά καταστήματα έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και καλούν το καταναλωτικό κοινό, μόλις λίγες μέρες πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων να κάνουν τα ψώνια τους και να επωφεληθούν.
  • Ποια καταστήματα συμμετέχουν

Τα καταστήματα Public πρωτοέφεραν αυτό το θεσμό στην Ελλάδα και ήδη έχουν ανακοινώσει τις πρώτες προσφορές τους που αφορούν το κομμάτι του gaming. Προσφορές θα έχουμε ωστόσο και σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, όπως το εκπτωτικό χωριό McArthurglen Athens που έχει ήδη ανακοινώσει τις προσφορές του, το εμπορικό κέντρο River West, το εκπτωτικό πολυκατάστημα Factory Outlet, η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού Jysk (με προσφορές έως τις 27/11 και τη Cyber Monday), τα καταστήματα GAP στις 25 και 26/11, όπως και τα καταστήματα Prince Oliver. Πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα και ο Γερμανός, το Πλαίσιο, αλλά και τα Media Μarkt. Και τα Oysho θα έχουν όλη τους την κολεξιόν με έκπτωση 20%. Ενδέχεται την τελευταία στιγμή να προστεθούν πολλά ακόμα καταστήματα, όποτε να έχετε το νου σας, γιατί είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε τα χριστουγεννιάτικά σας δώρα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη