ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΚΟΥΡΗ: Απο την Μεγαλόπολη στις θεατρικές παραγωγές

 


Η Γιωργία Τσικουρη έχει καταφέρει να κάνει το ονειρό της πραγματικότητα. Οι θεατρικές της παραγωγές γίνονται θέμα αγαπημένο στην Ελλάδα μιας και ταξιδεύουν συχνά!
Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1973 στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας όπου μεγάλωσε και δημιούργησε την οικογένεια της.
 
Απόφοιτος της Δραματικής σχολής «ΙΑΣΜΟΣ». Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια στο «Το Ινστιτούτο Πειραματικών» όπως «Σώμα & Τέχνη της Υποκριτικής» , «Η Τέχνη του Ηθοποιού» του Ιασμου και «Σκηνική πράξη» του Κ. Λιγνάδη.
Ξεκίνησε παιδικό θέατρο δίπλα στον Γιώργο Λαμπάτο με το έργο «Ο Κουκλοθεατρίνος» και έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι.
Το 2014 δημιούργησε μαζί με τον συγγραφέα Πέτρο Καφαντόγια την θεατρική εταιρία «Κιβωτός ονείρων» όπου ανέβασαν και συμμετείχε και η ίδια στα έργα: «Ταξίδι στην Ανταρτική, «Χριστούγεννα στην Ανταρτική», «Παράξενος βυθός», «Μαγικά καλλικατζαρομπερδέματα», «Περί Ηρώων και Μύθων».
Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνεδρία που αφορούν ΑΜΕΑ με τελευταίο το Επαρωγή Κοινωνική Πρόνοια «Βγές από το Ίδρυμα μπες στη ζωή», άλλα και στο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με τίτλο «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής», «Ψυχοπαιδαγωγικής & Παιδιατρικής ».
 
Η άρνηση της να μεγαλώσει είναι γεγονός που ταλανίζει πάντα τους συνεργάτες της.

Επίσης είναι διευθύντρια παιδικού θεάτρου και πολιτιστικών δράσεων για το παιδί του ομίλου UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ και κάνει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο πάντα σιωπηλα  σε ιδρύματα παιδιών με ειδικές ανάγκες και κέντρα ψυχικής υγείας όπως στην Κρήτη στο νοσοκομείο Αγ Νικολάου

















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη