Χορηγός Επικοινωνίας Τα παραδοσιακά κάλαντα της ΣΜΣ της ΔΙΚΕ που εντυπωσίασαν τις αρχές της Τρίπολης Διαβάστε το νέο FreeOnline Press με αποκλειστικά θέματα! Συνέντευξη Πρόεδρου UNESCO κ. Μαρωνίτη  Τώρα και στο Instagram

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Διευκρινίσεις για τον Στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης

Διευκρινίσεις για τον Στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κεντρικούς δρόμους της ΤρίποληςΘα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, τα σχολεία και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για το ενδιαφέρον που δείχνουν σχετικά με την κράτηση του δέντρου που θέλουν να στολίσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως, Τάσου Σεχιώτη και σε λοιπούς κεντρικούς δρόμους, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για την επιτυχή διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Όμως, για διευκόλυνση των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, των υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων κτλ, παρακαλούμε να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία κράτηση, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τους αρμόδιους.
Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα κράτησης για στολισμό έχουν τα σχολεία, τα σωματεία και τα ιδρύματα της πόλη μας. Ο Δήμος Τρίπολης θα επιλέξει και θα κάνει την κράτηση, τοποθετώντας καρτελάκια για κάθε ένα ξεχωριστά. 
Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και κράτησης από τον Δήμο Τρίπολης, τα ελεύθερα δεντράκια που έχουν τοποθετηθεί (που φέτος είναι περισσότερα μετά το μεγάλο περσινό ενδιαφέρον), θα είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις κτλ ώστε να στολιστούν για την υποδοχή των Χριστουγέννων!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρίπολης στο: 2713 600400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου