Χορηγός Επικοινωνίας Τα παραδοσιακά κάλαντα της ΣΜΣ της ΔΙΚΕ που εντυπωσίασαν τις αρχές της Τρίπολης Διαβάστε το νέο FreeOnline Press με αποκλειστικά θέματα! Συνέντευξη Πρόεδρου UNESCO κ. Μαρωνίτη  Τώρα και στο Instagram

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Τα παράπονα για τους νέους απο έναν ηλικιωμένο του ΚΑΠΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Σε πρόσφατη επίσκεψη μας στο  κεντρικό  ΚΑΠΗ Τρίπολης στην πλατεία Βαλτετσίου είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πολλούς ηλικιωμένους,οι οποίοι με μεγάλη χαρά μας άνοιξαν την καρδιά τους.Σχολίιασαν την σύγχρονη τοπική και παγκόσμια πολιτική επικαιρότητα ενώ δεν παρέλειψαν να μας μιλήσουν για τις δημιουργικές και πολιτιστικές τους αναζητήσεις.Ωστόσο,υπήρξε και η περίπτωση ενός ηλικιωμένου κύριου,ο οποίος πήρε το θάρρος και μας εξέφρασε τα παράπονα του για την στάση τόσο της πολιτείας όσο και της νεολαίας.

Ξεκίνησε αναφέροντας το όργιο διορισμών που έκαναν παλαιότερα οι πολιτικές δυνάμεις δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα χωρίς προσόντα γνώσεις και ικανότητες να παίρνουν θέσεις στο δημόσιο ενώ στην συνέχεια έκανε λόγο για την λάθος τακτική της νεολαίας που εγκατέλειψαν τις τέχνες και γενικότερα την δράση τους  στον επιχειρηματικό κόσμο για τις σπουδές.
Ρεπορτάζ: Γ. Μητροπουλος - Β. Αμπατζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου