Σήμερα μια πολύ νόστιμη συνταγή, θα κάνουμε κεφτεδάκια από αγριογούρουνο
Υλικά
- κιμας αγριογούρουνου
- ψωμί μουλιασμένο σε νερό
- κραμμύδι ψηλοκομμένο
- αλάτι και πιπέρι
- μαϊντανος
- ρίγανη
- κυμινο
- λίγο ξύδι
- αυγά δύο αν είναι πολύς ο κιμάς ένα αν είναι λίγος ενα
- λάδυ
- αλεύρι
- μπεκιν παουντερ η φαριναπ
Εκτέλεση
τα βάζουμε όλα σε μία λεκανίτσα και ζυμώνουμε καλά καλά, ναι ξέρω θα λερωθείτε, έτσι όμως είναι η μαγειρική. αφού ζυμώσετε το μείγμα, πλάθετε στρογγυλα μπαλάκια και τα αλευρώνετε σε αλεύρι και μπέκιν ή σε φαριναπ. Στην συνέχεια μπλουμ στο τιγάνι μέχρι να ψηθούν και... voila!Έτοιμα τα κεφτεδάκια σας, νόστιμα, μυρωδάτα και χορταστικά!
Συνοδεύονται με πατατες τιγανητές η φούρνου και σαλάτούλα!
Μάρη Ταλλά
από ΜάρηLife
Τα κεφτεδάκια θέλουν υποχρεωτικά σκόρδο και μπόλικο δυόσμο, ειδικά αν ο κιμάς είναι από αγριόχοιρο επιβάλετε. Οι Τριπολιτσιώτες ( σκορδάδες) ειδικά τιμούν τα μάλα το σκόρδο, εσύ πως ξέφυγες;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔημοσίευση σχολίου