Ανακύκλωση εσώρουχων στην Τρίπολη!

 
Ανακύκλωση εσωρούχων τώρα και στην Τρίπολη
 
Η ανακύκλωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι λοιπόν σημαντικό όταν ένα μεγάλο brand όπως η Intimissimi δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το περιβάλλον με την πράσινη πρωτοβουλία της και επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά με μότο “Ανακυκλώνουμε και δίνουμε αξία στα παλιά σας ρούχα”.
Τώρα μπορείτε να παραδώσετε τα ρούχα και τα εσώρουχά σας, οποιαδήποτε μάρκας, στα καταστήματα της Intimissimi σε όλη την Ελλάδα  και να παραλάβετε τα αντίστοιχα κουπόνια που μπορούν να εξαργυρωθούνστις νέες σας αγορές.
Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ας δούμε παρακάτω τα κουπόνια που μπορείτε να εξασφαλίσετε.
Σουτιέν – 3€
Μπλούζες ανδρικές και γυναικείες, (T -shirts, πουκάμισα, πουλόβερ, κλπ. ) – 2€
Πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες – 2€
Σλιπ ή εσώρουχα – 1 €
Άρα αν για παράδειγμα πάτε για ανακύκλωση ένα παλιό πουλόβερ και 2 παλιά σουτιέν, θα λάβετε 1 κουπόνι αξίας 2€ (για το πουλόβερ) και 2 κουπόνια των 3€ (1 για κάθε σουτιέν).
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από ένα κουπόνια σε κάθε αγορά σας, αλλά η συνολική τους αξία δεν πρέπει να ξεπερνάει το 20% της συνολικής αξίας της κάθε αγοράς. Επίσης, η αξία της αγοράς θα υπολογίζεται αποκλειστικά για τα προϊόντα σε κανονική τιμή πώλησης. Δεν θα συμμετέχουν προϊόντα που ανήκουν σε προωθητικές ενέργειες και προϊόντα που θα ανήκουν στην εκπτωτική περίοδο.
Τα ρούχα σας θα δοθούν στην I:CO που ειδικεύεται στην ανακύκλωση, η οποία θα τα χωρίσει σε 3 κατηγορίες. Αυτά που είναι προς ανακύκλωση, δηλαδή αυτά που δεν μπορούν να μετατραπούν σε νέα ρούχα, οπότε θα μετατραπούν σε ανακυκλωμένες ύλες και ΤΝΤ (μιας χρήσεως ύφασμα) που θα χρησιμοποιηθεί , για παράδειγμα, για την υλοποίηση μονωτικού υλικού για την βιομηχανία αυτοκινήτων. Τα Re-wear ρούχα που μπορούν ακόμα να φορεθούν και θα διατεθούν στην παγκόσμια αγορά ως μεταχειρισμένα ρούχα. Τέλος τα ρούχα που είναι για επαναχρησιμοποίηση, δηλαδή δεν φοριούνται πια και θα μετατραπούν σε άλλα ειδικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα ξεσκονόπανα.
vesper



 
κατάστημα Τρίπολης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη