Εγκαίνια Πελοπόννησος EXPO: Λαμπερά εγκαίνια απο τον Υφυπουργό Οικονομικών (φωτ, βιντ)

Μια λαμπερή βραδιά με πολλά κλικ και χαμόγελα ήταν η χθεσινή αφού πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Τρίπολη τα εγκαίνια της Πελοπόννησος EXPO, μια έκθεση ενωμένη, μια έκθεση που φέρνει κοντά όλη την Πελοπόννησο και φιλοδοξεί  να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση της Ελλάδας!

Τα επιμελητήρια Πελοποννήσου ενώθηκαν, δεν υπάρχει πλεον ανταγωνισμός αλλά κοινός στόχος: Το όνομα Πελοπόννησος να γίνει brand ένα και μοναδικό!

Πολύς κόσμος βρέθηκε σε αυτό το event που τα είχε όλα.  Ομιλίες, βραβεύσεις και πολύ παρασκήνιο.
Οι αρχές της Πελοποννήσου ήταν εκεί όπως και οι επίσημοι προσκεκλημένοι  Φώφη Γενημματά και την έκθεση εγκαινίασε ο Αν. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Χαρίτσης Αλέξανδρος!

Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή να γίνονται τέτοιες εκθέσεις πόσο μάλλον η Πελοπόννησος που έχει τόσο μεγάλη έκταση στον αγροτικό όσο και στον κτηνοτροφικό τομέα.
"Αυτή η έκθεση να αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα μια μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον η οποία θα αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό για την αναπτυξιακή προοπτική της Πελοποννήσου. Η ελληνική οικονομία έχει προοπτικές πιο ευοίωνες από ότι είχε τα τελευταία έξι χρόνια"

η Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στάθηκε στο ότι οι επιχειρηματίες έχουν το κλειδί για την ανάπτυξη , υπάρχουν δημιουργικές δυνάμεις στην Ελλάδα που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους την ανάπτυξη του τόπου και ότι πρέπει η Κυβέρνηση να βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.

""

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη