Κωστής Χατζηδάκης στο NStv : ''Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται για την ανικανότητα της''


Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Σμύρνη και η Γενική Γραμματεία του κόμματος διοργάνωσαν στον κινηματογράφο Σπόρτινγκ ομιλία για το πρόγραμμα του κόμματος με βασικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Βουλευτής Β΄Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η Βουλευτής Επικρατείας Βίκυ Κεραμέως και οι πρώην Υπουργοί Αργύρης Ντινόπουλος και Πάνος Παναγιωτόπουλος. Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από το Δήμαρχο Π.Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, ενώ τη Νέα Σμύρνη εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Σ.Κούπας, Γ.Δημάκης και Δ.Νάνου, και οι τρεις μέλη της Νέας Δημοκρατίας και μέλη της παράταξης «Πόλη Πρότυπο» του Σταύρου Τζουλάκη.

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ανέπτυξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο αφορά τη μείωση των φόρων και την επιστροφή στην επιχειρηματικότητα. Ο Γιώργος Στεργίου, γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το θέμα των «κόκκινων» δανείων, ενώ ο Μανώλης Γραφάκος, αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στην προστασία των εργαζόμενων και στην εύρεση νέων θέσεων εργασίας για τους ανέργους.
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr τονίζοντας πως «η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις δεν πρέπει να δημιουργεί αυταρέσκεια και αλαζονεία» και πρόσθεσε πως οι ευθύνες του κόμματος μεγαλώνουν στις κρίσιμες αυτές περιστάσεις «για να κερδίσουμε τον πόλεμο της γενιάς μας». Σε ερώτηση για την επικαιρότητα σχετικά με το κάψιμο της ελληνικής σημαίας δήλωση πως η Κυβέρνηση «είναι κατώτερη των περιστάσεων και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ δημαγωγίας», ενώ την χαρακτήρισε ανίκανη και ιδεοληπτική και τόνισε πως ήταν απλός θεατής στο κάψιμο της σημαίας. Τέλος, σχετικά με τη διεύρυνση της ηλικιακής βάσης των ψηφοφόρων, όπως αυτή επιδιώκεται από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε πως ο παράγοντας νεολαία πρέπει να λάβει ιδιαίτερης προσοχής μια και η πολιτική του κόμματος απευθύνεται κυρίως στους νέους.
Ο Γιώργος Λαρίσης, αναπληρωτής γραμματέας Σχέσεων Κόμματος-Κοινωνίας, μέλος του ΔΣ της Δημ.Τ.Ο. Νέας Σμύρνης και συντονιστής της εκδήλωσης, σχολίασε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Ν.Σμύρνης για την οργάνωση της. «Στη Νέα Σμύρνη έχουμε πληγώσει τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και ως κόμμα και ως τοπικοί άρχοντες» τόνισε και πρόσθεσε πως γίνεται προσπάθεια να πλησιάσουν εκ νέου τους ψηφοφόρους του κόμματος για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη